Vejlesøparken 1, 4. 415., 2840 Holte

En af de attraktive udsigtslejligheder i Vejlesøparken, beliggende på 4.sal midt i bygningen med bedste solorientering mod syd og vest.

Området:
Vejlesøparken er skønt beliggende, lige syd for Vejlesø med gåafstand til Holte Midtpunkt med hele det velassorterede indkøbsstrøg, den hyggelige Holte Havn, Holte Station og enestående smuk natur i alle retninger, hvor man kan løbe eller gå i timevis.

Ejendommen:
Vejlesøparken er en velholdt etagebebyggelse fra 1973 oprindeligt tilhørende Codan Forsikring, efterfølgende udstykket og solgt som ejerlejligheder. Denne lejlighed er en af de mindre i bebyggelsen med 64 kvm iflg. bbr., beliggende i blok 1 mod syd og vest på 4.sal. Der er tilhørende fine p-forhold i bebyggelsen og områderne holdes nydeligt. Præsentabel ankomstområde med elevator til etagerne og aflåst med porttelefoner.

Indeholder:
Entre med garderobe, pænt flisebadeværelse med brus, stor skøn opholdsstue i åben forbindelse til køkken og med direkte udgang til skøn altan mod syd/vest, soveværelse med skabsvæg.

Lejligheden kan overtages nu!

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.