Jensløvs Tværvej 1A, 1. th., 2920 Charlottenlund

Indflytningsklar, flot istandsat 3-værelses lejlighed på 82 kvm med skøn altan og køkken/alrum. beliggende i hjertet af Charlottenlund.

Området:
Super beliggenhed på stille parallelgade til Jægersborg Alle, kun et stenkast fra hele det velassorterede indkøbsmekka med en væld af specialbutikker, caféer og med meget kort afstand til skole, Charlottenlund station, Slotsparken, Charlottenlund Fort og heller ikke langt fra Bellevuebugten.

Ejendommen:
Gedigen hovedejendom i klassisk arkitektur fra 1945, som fremstår med nydelige murede facader, hvide vinduespartier og dejlige altanen orienteret mod sydvest. Her er fjernvarme, kabel-tv, dørtelefon, cykelparkering og gode p-forhold for biler. Endvidere brugsret til loftrum.

Indeholder:
Lejligheden har for nydelig gennemgået en større renovering og fremstår meget indbydende og indflytningsklar, overalt i lejligheden er der lagt nye plankegulve, ny el, ny filtet m.v. Indeh. præsentabel ankomstareal i åben forbindelse til bryggers med vaskemaskine og tørretumbler, indbyggede skabe m.v., spændende næsten nyt flot badeværelse med god plads og flot bruseniche med meget smukke klinker, børneværelse eller kontor/gæsteværelse, stort dejligt soveværelse, lys og venlig opholdsstue med direkte udgang til altanen mod syd/vest, åben forbindelse til næsten nyt lækkert hvidt køkken/alrum med alt i hårde hvidevarer.

En virkelig skøn lejlighed, lige til at flytte ind i.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.