Tværbommen 31, 3., 2820 Gentofte

Skøn taglejlighed - 100 kvm - 4 værelses lejlighed - helt privat tagterrasse på ca.12 kvm.

Området: I den centrale del af Vangede i Gentofte Kommune med kun få minutters gang til det velassorterede indkøbsstrøg på Vangede Bygade og ikke langt fra hurtigbus eller S-toget. De friske kan såmænd nå København forholdsvis hurtigt eller tage en dejlig løbetur i Nymosen eller rundt om Gentofte Sø. Ikea finder du også lige om hjørnet.

Ejendommen: Hovedejendommen fremstår nydelig klassisk fra 1946 opført i gule teglsten med hvide termovinduespartier og rødt tegltag. Veldrevet ejerforening med fast tilknyttet vicevært, dørtelefon, Waoo tv og internet, fælles vaskeri, cykelparkering og eget aflåst kælderrum.

Indeholder: Du bor skønt ugeneret helt for dig selv på øverste etage i en 100 kvm spændende taglejlighed med mulighed for en spændende indretning. Entre, moderne flisebadeværelse med gulvvarme, vaskemaskine og bruseniche, stor skøn opholdsstue med dejligt lysindfald og med direkte udgang til skøn privat og ugeneret tagterrasse på ca. 12 kvm, spisestue i åben forbindelse til dejligt moderne elementkøkken med alt i hårde hvidevarer, 2 meget store skønne værelser, det ene med walk-in plads og stort skab.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.