Nørregade 7F, 2800 Kongens Lyngby

Lejlighed/rækkehus i den idylliske smukke Bondebys ejendom "Krogbjergaard" - hovedejendommen fremstår som en 4-længet gård

Området:
Super beliggenhed i det idylliske Bondebys miljø a la Taarbæk, med de smukke toppede brostensbelagte smågader og en perlerække af fine restaurerede gamle huse. Alligevel kun få minutters gang fra hele det velassorterede indkøbsmekka i Lyngby centrum samt et stenkast fra den smukke natur i Sorgenfri Slotspark og ved Lyngby Sø.

Ejendommen:
Rækkehuslignende bolig i smuk hvidpudset 4-længet bondegård med rødt tegltag og hvide sprossede vinduer. Boligen er gennemgribende renoveret således, den fremstår med helt moderne boligkomfort fra A -Z, men det gamle hus´ sjæl og charme er flot bevaret. Her er 86 kvm særdeles charmerende bolig lige til at flytte ind i. Indgang via smuk port og med direkte adgang til rigtig hyggelig fælles solgård, hvor børnene kan lege og solen nydes. Havemøbler, pétanquebane m.v. Til denne bolig er der privat afmærket p-plads.

Indeholder:
Entre, lækkert og helt moderne badeværelse med bruseniche, gulvvarme og vaskefacilitet, stort dejligt værelse med indbyggede skabe, skøn lys og venlig opholdsstue i åben forbindelse til moderne elementkøkken med alt i hårde hvidevarer. Stort dejligt soveværelse ligeledes med indbyggede skabe. Overalt flotte afhøvlede plankegulve, dejligt højt til loftet og meget smukke vinduespartier med sprossevinduer. Endvidere aflåst kælderrum, cykelparkering, tørreplads m.v. - vidunderlig hyggelig fælles solgård.

En meget charmerende bolig - bestil straks en fremvisning.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.