Askhøj 11, 2850 Nærum

Eksklusiv kædevilla på 180 kvm + dobbelt carport/udhus - lukket atriumgård med glasoverdækket terrasse

Området: Parkbebyggelse med idylliske omgivelser mellem Jægersborg Hegn, Nærum Vænge Torv og Rundforbihallen. Når man kører op af alleen til bebyggelsen, passerer man først det hyggelige gadekær og herefter åbner bebyggelsen sig smukt op ud mod naturen. Husene er placeret således der er et minimum af havearbejde for de enkelte beboere og et stort grønt fællesområde.

Ejendommen: Stort dejligt kædevilla/rækkehus på hele 180 kvm + dobbelt carport og udhus - med 2 vidunderlige private solterrasser orienteret mod øst og vest. Huset henvender sig bredt enten til en børnefamilie, der ikke ønsker det store havearbejde eller en seniorfamilie, der gerne vil have god plads men et minimum af havepligter og med mulighed for at parkere bilen i egen carport 5 meter fra husets hoveddør.
Præsentabelt ankomstareal med dobbelt carport/udhus, atriumgård med glasoverdækning og adgang til husets hoveddør.

Indeholder: Forstue med trappe til underetage, stort hvidt spisekøkken med spiseplads/spisestue, bryggers med vaskemaskine og tørretumbler fra Miele, gæstebadeværelse med brus, 2-3 dejlige værelser. Underetage: meget stor skøn opholdsstue med muret pejs med indsats og stort dejligt skydedørsparti mod den vidunderlige solterrasse i træ, der åbner sig dejlig op ud mod naturen og et flot grønt parkareal, forældreafdeling med stort soveværelse, skabsgang og meget stort dejligt flisebadeværelse.

Virkeligt et skønt hus lige til at flytte ind i!

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.