Solbakken 85, 2840 Holte

Et af de meget attraktive rækkehuse på Solbakken i Holte - huset er i flot stand og har en absolut prima beliggenhed i bebyggelsen, lige midt mellem Ny-Holte Kirke og Frederikslunds Skov.

Området: Området er vidunderligt med enestående natur næsten lige uden for døren, kun 10 minutters gang til Furesøens bred og til et væld af vidunderlige løbe og gå ruter gennem naturen, dejlig tæt på Dronninggård Børnehus, Dronninggård Skole og Ny-Holte Skole, Holte Midtpunkt med det velassorterede indkøbs mekka, Holte station og Holte Havn.

Ejendommen: Flot klassisk rækkehusbebyggelse fra 1956 med genial beliggenhed i Holte lige ved Ny-Holte Kirke og med gåafstand til alt. Huset er meget flot udnyttet og indrettet og er løbende istandsat således det fremstår meget indbydende og lige til at flytte ind i. Huset fremstår med hvidpudsede facader, termovinduespartier og nyere skiffereternittag.

Indeholder: Hyggelig ankomstareal med morgenterrasse, cykelparkering, vindfang. Super indrettet bryggers med vaskefaciliteter og fjenvarmeinstallation, forstue med smukt trappeløb til øvre og nedre plan - huset er spændende indrette i 3 forskudte plan, dejlig hvidt spisekøkken, stor fantastisk opholdsstue med smuk væghængt Fagerholt Pejs og med skønt vindues og dørparti mod den syd/vestvendte terrasse og have, terrassearealet er smukt tækket med gule teglsten der passer flot ind i husets stil, haven er hyggelig og overkommelig og grænser dejligt op mod fællesarealer hvor børnene kan lege og hygge sig, istandsat gæstetoilet med brus. Øverste plan: trapperepos, 2 mindre børneværelser eller et stort værelse, skønt og kun få år gammelt badeværelse med brus, meget fint indpasset i huset tidsalder og arkitektur, flot stort soveværelse med en spændende sovehems og højt til loftet - helt vidunderligt lysindfald.

Et virkeligt dejlig hus - der skal opleves!

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.