Sandkrogen 12, 2800 Kongens Lyngby

Rækkehus bebygggelsen Sandkrogen - en lille oase mellem Lyngby og Bagsværd Sø

Området: Børnevenlig oase mellem Lyngby og Bagsværd Sø - helt lukket område uden gennemkørende trafik og med en vidunderlig natur og dejlig fred og ro - alligevel med kun få minutters gang til Lyngby centrum.

Ejendommen: Gedigent rækkehus fra 1948 opført i gule teglsten med hvide termovinduespartier og rødt nyere tegltag fra 1991. Huset er gennemgående velholdt, men ikke moderniseret. Endvidere nydeligt flisebelagt ankomstareal/parkeringsareal og nydelig flisegang til husets hoveddør og solterrasse. Der er have på begge sider af huset, hvor den største del af haven er placeret i sydlig retning.

Indeholder: Entre med nydelig trappe til 1.sal, hyggelig opholdsstue med et skønt vinduesparti mod haven og syd - endvidere brændeovn, spisestue med åben forbindelse til køkken i hvid/bøg med direkte udgang til baghaven. 1.sal: 3 gode værelser og badeværelse med brus. Kælderetage med fint lysindfald, forstue, cykelparkering, stort dejligt aktivitetsrum, ekstra badeværelse med gulvvarme, brus og vaskemaskine samt tørretumbler.

Et super vel indrettet hus, der virker større end det er og er beliggende i et fantastisk område,

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.