Nålestien 1, 4540 Fårevejle

Fårevejle/Skamlebæk Strand - vidunderligt sommerhus på fantastisk 2.969 kvm naturgrund - kun 200 meter fra den bedste strand

Området: Mellem Veddinge Bakker og Ordrup Næs ligger det idylliske og fuldstændige fredfyldte sommerhusområde Skamlebæk Strand i Fårevejle - her findes alt det man drømmer om i et sommerhus. Alle husene i området er beliggende på nogle flotte store grunde på omkring 3000 kvm der sikrer en stor grad af privatliv, absolut fuldstændigt fredfyldt kun fuglefløjt og bare 2-3 minutters gang til stranden og det mest fantastiske badevand - i området er der rige muligheder for skønne løbe- og vandreture i naturen eller kuperet kørsel på Mountainbike eller racer. Nabo til naturområdet "Odsherred Geopark".

Ejendommen: Huset ligger smukt placeret midt på den store grund og de 2 bygningskroppe samler sig om en skøn stor træterrasse. Ejendommen fremstår med sortmalede træfacader, hvide sprossevinduer og irgrønne lysninger og skodder. Her er 122 kvm smagfuldt indrettet bolig + 17 kvm isoleret hobbyrum/cykelparkering.

Indeholder: Entre/bryggers, hvidt elementkøkken med åben forbindelse til meget hyggelig stue med brændeovn, fantastisk dejlig verandastue med sprossevinduer hele vejen rundt og med udgang til den overdækkede terrasse, hvor de lange sommeraftener kan nydes, enkelt hvidt badeværelse med terrazzogulv, mindre værelse, 2 store fine værelser. Huset er hele vejen igennem meget charmerende indrettet og der er flotte plankegulve i hele hovedhuset. Gæsteannekset / børneafdelingen er helt fantastisk med dobbelt loftshøjde, gennemgående loggia hvor dørene kan åbnes og morgenkaffen nydes på træterrassen - genialt indrettet med to store soveværelser med dobbeltseng i begge gavle på huset og i midten et skønt stort brusebadeværelse, samt tekøkken. Dejligt 17 kvm stort indbygget isoleret hobbyrum med plads til alt ens friluftgrej. Selvfølgelig er der også udendørs brus. Ideelt hus til flere generationer.

Alt fremstår meget indbydende og velholdt.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.