Jens Bornøs Vej 20, 2970 Hørsholm

Stor dejlig 1-plans villa på 170 kvm i Folehavekvarteret.

Området: I det naturskønne Folehavekvarter i Hørsholm mellem Slotshaven, Kirken og Rungsted Golfklub. Enestående natur i alle retninger og alligevel ikke langt fra Hørsholm Centrum med hele det velassorterede indkøbsmekka i Hørsholm Midtpunkt. Kun en kort cykeltur herfra finder du Rungsted Havn med det smukke maritime miljø og de mange spændende restauranter eller en dukkert i Øresund.

Ejendommen: Stor dejlig 1-plans villa på 170 kvm tegnet af arkitekterne Iversen & Plum i 1970. Ejendommen fremstår med hvide murede teglstensfacader, store vinduespartier og lette brystninger, taget er tækket med Decra stålplader. Ejendommen er beliggende i fredfyldt kvarter i en dejlig have på 1.018 kvm - oprindeligt blev haven anlagt i samarbejde med landskabsarkitekt Frank Pettersson og en haveinteresseret vil nyde anlægget.

Indeholder: Møblerbar forstue, garderobe, gæstetoilet, 3 børneværelser og stort forældresoveværelse, dejligt badeværelse, stor lys og venlig vinkelopholdsstue / spisestue, elementkøkken, bryggers. Ejendommen fremstår meget original, men også meget velholdt.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.