Soldraget 83, 3460 Birkerød

Udenlandsdansker se her - Nyd udsigten og naturen omkring Sjælsø i 1.række ! Se dronefilm !

Området:
Man kan næsten ikke forestille sig en bedre beliggenhed, højt beliggende, stor skøn grund, udsigt så langt øjet rækker og mulighed for en morgendukkert eller spændende sejlads - elegant og gennemtænkt liebhaversommerhus fra 2011 som fremstår næsten som nyt - skal opleves.
Ejendommen: A-mærket liebhaversommerhus fra 2011 tegnet af arkitekt m.a.a Werner Thomas Mathies - huset er smukt indpasset i den omliggende natur og har en enestående fantastisk udsigt over Sjælsø fra næsten alle husets rum - her er 137 kvm meget spændende bolig + anneks. Huset omgives af et fantastisk terrassedæk og her er en herlig have på hele 1.464 kvm med egen søbred, hvor båden kan sættes i vandet eller hvor der kan tages en frisk morgendukkert i det superrene Sjælsøvand.

Ejendommen:
Nydeligt og smukt anlagt ankomstareal med parkeringsplads til 2 biler. Indeholder: entre, forældreafdeling med stort badeværelse og soveværelse, 2 børneværelser eller kontor og arbejdsværelse, gæstetoilet med brus, bryggers, spændende hvidt åbent køkken med alt i hårde hvidevarer, åben forbindelse til skøn spise- og opholdsstue med muret pejs. Fra det meste af huset er der den smukkeste udsigt over Sjælsø. I hele huset er der fine plankegulve. Endvidere hobbyanneks m.v.

Bemærk at pensionister efter planlovens nye bestemmelser erhverver ret til at benytte huset som helårsbolig allerede efter 1 års ejerskab.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.