Færøvej 9, 2800 Kongens Lyngby

Smuk klassisk murermestervilla med enestående beliggenhed i Brede/Ørholm, på helt stille villavej.

Området:
Helt enestående og idyllisk beliggenhed, på dejlig stille børnevenlig vej i Brede/Ørholm/ "Det Danske Schweiz" med stisystemer lige uden for døren til Mølleåens vidunderlige naturreservoir. Bus og cykelafstand tilbage til Lyngby centrum med det helt store indkøbsmekka så som Lyngby Storcenter, Magasin, Kulturhuset og alle de mange specialforretninger på Lyngby Hovedgade - gode tog og busforbindelser i alle retninger og den lille skinnebus fra Ørholm til Lyngby og Jægersborg.

Ejendommen:
Smuk klassisk murermestervilla oprindeligt opført i 1948, ejendommen fremstår med nydelige røde murede facader, rødt tegltag med fast undertag og pæne hvide sprossede termovinduespartier. Her er 180 kvm bolig opført i 1 1/2 plan + 80 kvm kælder og 18 kvm muret garage. Ejendommen er beliggende i 976 kvm dejlig gammelbeplantet have grænsende direkte op til Trydes Krat.

Indeholder:
Spændende højloftet forstue / hall med smukt trappeløb til 1.sal og åbent etagedæk med dobbelt rumhøjde, gæstebadeværelse med brus, stort skønt køkken/alrum med brændeovn og meget charmerende verandavinduesparti, tv-stue / bibliotek, separat afdeling med 2 store værelser samt toilet og håndvask. 1. sal: flisebadeværelse, 3 soveværelser. Kælderetage, vaskerum, fyrrum, depotrum, fadebur, hobbyrum.

En helt fantastisk bolig i vidunderlige omgivelser.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.