Gyngemose Parkvej 20, 4. th., 2860 Søborg

Området: I "Tv-Byen" ved Gyngemosen blev der i 2007 bygget moderne etagebyggeri og tæt lav rækkehusbebyggelse. Området er en hyggelig lukket enklave mellem Mørkhøj og Søborg. Mellem bygningerne er der anlagt grønne områder, kanaler, parkeringspladser samt legeområder for børnene. Kort afstand til indkøb, off. transport, skoler, institutioner m.v.

Ejendommen: Åkandehusene er opført i 2007 og har et smukt facadeudtryk med et antracitgråt mix af blødstrøgne teglsten, store vinduespartier og 2 store altaner til hver lejlighed på to sider af bygningen. For foden af ejendommen er der nydeligt anlagte p-pladser og fint ankomstareal med aflåste porttelefoner. Denne lejlighed er beliggende i blok 20 på 4.sal, hvor der er den smukkeste udsigt over Gyngemosen og hele området, så langt øjet rækker.

Her bydes på: Nydelig opgang med porttelefon og elevator, forstue og garderobe, smart moderne flisebadeværelse med gulvvarme, bruseniche og vaskesøjle, dejligt værelse, stor skøn opholdsstue/alrum i helt åben forbindelse med stort hvidt elementkøkken med alt i hårde hvidevarer, fra stue/køkken/alrum er der udgang til de 2 store altaner i begge sider af lejligheden, soveværelse med skabsvæg og endnu et fint stort værelse. Parketgulve overalt.
Fine, gratis p-pladser, aflåste kælderrum samt cykelparkering.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.