Rønne Alle 16, st. A., 2800 Kongens Lyngby

En af de bedst beliggende 3-værelses stuelejligheder i bebyggelsen med skøn egen terrassehave mod syd/vest.

Området: Lyngby Søkvarter mellem Lyngby Sø og Lyngby Centrum. Kort afstand til hele det velassorterede indkøbsstrøg i centrum med Magasin, Lyngby Storcenter, Kulturhuset og alle de nye spændende spisesteder.

Ejendommen: Spændende parkbebyggelse tegnet af Cubus Arkitekter i 2002. Bebyggelsen fremstår som 4 smukke kubistiske punkthuse på et stort grønt areal på ca. 6.000 kvm. Bebyggelsen har 22 underjordiske p-pladser og p-pladser på fællesarealerne for ejendommens beboere. Fælles beboerlokale med plads til ca. 50 pers. m. køkken og 2 badeværelser + 2 fine store beboerlokaler på hver ca. 20 kvm. Alt fremstår meget velpasset og indbydende. Elegant opgang med elevator og videoporttelefon - fra elevatoren direkte adgang til den fælles p-kælder.

Indeholder: Møblerbar forstue med garderobe, dejligt brusebadeværelse m. vaskesøjle og gulvvarme, soveværelse med indbyggede skabe, dejligt værelse ligeledes med medfølgende skabe, dejligt lyst og venligt køkken med alt i hårde hvidevarer, stor dejlig spise- og opholdsstue med udgang til dejlig, ca. 30 kvm terrasse/have med skøn sol fra syd og vest. Det meste af lejligheden er fornyet i 2016.

Endvidere aflåst kælderrum. P-plads i kælderen kan lejes af ejerforeningen eller gratis parkering på de afmærkede pladser over jorden.

--En fantastisk lejlighed, der kun yderst sjældent kommer til salg --

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.