Gammel Lundtoftevej 29B, 1. tv., 2800 Kongens Lyngby

2-værelses liebhaver andelsbolig beliggende i det idylliske Bondebys miljø, i historisk smuk gammel hovedejendom med gåafstand til centrum af Lyngby og alligevel helt fredfyldt.

Området: Vi sælger nu en af de smukke perler i Bondebyen i Kgs. Lyngby. Enestående beliggenhed på hjørnet af Asylgade og Gammel Lundtoftevej med toppede brostensbelagte gader og idylliske smukke gamle og hyggelige ejendomme side om side. Selv om man befinder sig lige midt i Kgs. Lyngby er her en enestående fred og ro og så nås Lyngby Storcenter, Magasin og Lyngby Station på et øjeblik.

Ejendommen: Stor smuk historisk hovedejendom fra 1926 beliggende i det idylliske bondebys miljø. Hovedejendommen fremstår med gule pudsede facader, rødt tegltag og hvide småsprossede vinduer. Huset er opdelt i andelsboliger og vi sælger nu en 2-værelses bolig i foreningen på 51 kvm. Der er endvidere adgang til skur, kælderrum og ualmindelig hyggelig have med flere solterrasser og havemøbler. Meget smukt ankomstareal med adgang til cykelskur.

Indeholder: Entre, dejligt badeværelse med brus, hvide 15 x 15 fliser m.v., meget skøn hyggelig opholdsstue med en særlig charme og atmosfære, flotte afhøvlede plankegulve og smukke kviste lukker dejligt lyset ind i boligen, soveværelse med plads til en dobbeltseng, pænt hvidt og næsten nyt køkken med spiseplads og plads til vaskemaskine.

En skøn bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.