Rønne Alle 16, 2. A., 2800 Kongens Lyngby

En af de attraktive og allerbedst beliggende terrasselejligheder i den moderne kubistiske parkbebyggelse på Rønne Alle - kun få minutters gang til Lyngby Sø og Lyngby centrum.

Området: Lyngby Søkvarter mellem Lyngby Sø og Lyngby Centrum. Kort afstand til hele det velassorterede indkøbsstrøg i centrum med Magasin, Lyngby Storcenter, Kulturhuset og alle de nye spændende spisesteder.

Ejendommen: Spændende parkbebyggelse tegnet af Cubus Arkitekter i 2002. Bebyggelsen fremstår som 4 smukke kubistiske punkthuse på et stort grønt areal på ca. 6.000 kvm. Bebyggelsen har 22 underjordiske p-pladser og p-pladser på fællesarealerne for ejendommens beboere. Fælles beboerlokale med plads til ca. 50 pers. m. køkken og 2 badeværelser + 2 fine store beboerlokaler på hver ca. 20 kvm. Alt fremstår meget velpasset og indbydende. Elegant opgang med elevator og videoporttelefon - fra elevatoren direkte adgang til den fælles p-kælder.

Indeholder: Møblerbar forstue med garderobe, dejligt brusebadeværelse m. vaskesøjle og gulvvarme, soveværelse med medfølgende skabe, dejligt værelse ligeledes med medfølgende skabe, Multiline køkken i hvid/kirsebær og granit med alt i hårde hvidevarer, stor dejlig spise- og opholdsstue med udgang til dejlig 12 kvm altan med skøn sol fra syd og vest.

Endvidere aflåst kælderrum. P-plads i kælderen kan lejes af ejerforeningen eller gratis parkering på de afmærkede pladser over jorden.

--En fantastisk lejlighed, der kun yderst sjældent kommer til salg --

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.