Geelskovparken 38, st. mf., 2830 Virum

En af de attraktive terrasselejligheder i Geelskovparken, tegnet af arkitekterne Halldor Gunløgsson og Jørn Nielsen.

Området: Geelskovparken er smukt beliggende i 1. række til Geelskov lige over for Teknikerbyen og Bredevej. Bebyggelsen har en helt enestående nærkontakt med den omkringliggende natur. Fantastiske muligheder for at løbe, gå og køre mountainbike lige inde i skoven ved siden af bebyggelsen.

Ejendommen: Geelskovparken er opført i 1972 som en moderne lav etageparkbebyggelse bestående af 8 bygningsblokke med 198 ejerlejligheder. Bebyggelsen er smuk indpasset i landskabet og de omkringliggende parkarealer fremstår altid særdeles velplejede og indbydende. Her er meget fine p-forhold for bebyggelsens beboere og gæster ligesom der er fælles pool i ejendommen, petanquebane, vaskeri, selskabslokaler og meget mere.

Hovedejendommen: Lejligheden ligger i den sidste bebyggelse, hvor der er fuldstændigt frit udsyn til græsarealer og folde med heste på græs om sommeren. Nydeligt og meget velplejet parkeringsareal lige op til skovgærdet og indgangsdøren. Vindfang med adgang til den nydelige opgang og med adgang til stueetage med fine depotrum, cykelparkering, tørrerum m.v.

Indeholder: Entre med dejlig stor skabsvæg og møbleringsmuligheder, flisebadeværelse med vaskemaskine og brus, mellemgang, originalt elementkøkken, åben forbindelse til meget stor, lys og venlig opholds- og spisestue med direkte udgang til ca. 30 kvm terrasse/have delvist overdækket, soveværelse.

Lejligheden trænger til nogen istandsættelse og kan overtages 1.6.2021.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.