Mølleåparken 57, 1. l., 2800 Kongens Lyngby

61 kvm - 2-værelses lejlighed i Mølleåparken - Fransk altan - Super indretning - skal istandsættes.

Området: I det naturskønne Brede ikke langt fra Mølleåens bred, Frilandsmuseet, Trydes Krat og det Danske Schweiz venter lige uden for døren. Alle tiders natur i alle retninger. Brede indkøbstorv i forlængelse af bebyggelsen, gode busforbindelser til Lyngby Centrum og det lille tog Grisen kører til Lyngby og Jægersborg Station. Cykelafstand til DTU, Haldor Topsøe og Novozymes.

Ejendommen: Mølleåparken er noget af Danmarkshistoriens første ejerlejlighedsbyggeri, alt fremstår meget velpasset og ordentligt. Flotte fællesfaciliteter, grønne områder, hobbyrum, kælderrum m.v.

Denne lejligheds andel af fælleslånet i forbindelse med udskiftning vest facaden er indfriet.

Indeholder: Super effektiv indretning - forstue/vindfang med garderobeplads, entre med indbyggede skabe, badeværelse med kar og vaskemaskine, dejligt soveværelse, stor lys og venlig opholdsstue i forbindelse med åbent elementkøkken og spiseplads, vestvendt stor fransk altan - dejlig grøn udsigt over det flotte fællesområde. Lejligheden er i helt oprindelig stand og der skal således påregnes istandsættelse.

Mulighed for husdyrhold.

(pt. billigste lejlighed i bebyggelsen)

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.