Vangede Bygade 72, st. th., 2820 Gentofte

97 kvm stuelejlighed med altan og lille have - meget fredfyldt og med gåafstand til alt.

Hvis man tager udgangspunkt på Dan Turélls Plads i Vangede, mellem Vangedevej og Vangede Bygade, så befinder man sig 3 minutters gang fra lejlighedens hoveddør. Ejerforeningen Gentofte Vænge er en klassisk rødstens etageejendom fra 1940 med pæne hvide termovinduespartier - alt fremstår velplejet, udearealer og adgangsforhold er nydelige og imødekommende.

Området: Vangede Bygade er fredfyldt med små hyggelige butikker, dagligvarebutikker, cafeer og bibliotek. Dejlig tæt på Vangede Station og med gåafstand til Ikea og hele det store indkøbsmekka. Du kan let cykle ind til byen eller benytte dig af de mange gode offentlige indkøbslinjer.

Ejendommen: Klassisk rødstensejendom fra 1940 med nydelige hvide vinduespartier og en u-formet bygningskrop.

Indeholder: Nydelig opgang med adgang til lejligheden og kælderetagen, rummelig forstue med indbyggede skabe, stor lys og venlig opholdsstue med plankegulv og med direkte udgang til helt ugeneret altan og lille havestykke, pænt og velholdt hvidt elementkøkken med alt i hårde hvidevarer inkl. Quooker og evt. lille spiseplads ved vinduet, ekstraordinært stort badeværelse med brus og både vaskemaskine og tørretumbler, 2 store gode værelser begge med plankegulve. Lejligheden er fredeligt beliggende med de fleste vinduer og have ud mod det hyggelige villakvarter.

Lejligheden trænger til nogen istandsættelse hvilket prisen er fastsat under hensyntagen til.

Der må ikke holdes hund i ejerforeningen.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.