Lille Strandvej 2B, 4. tv., 2900 Hellerup

Flot herskabelig 4. sals lejlighed i ejerforeningen Strandborg på Lille Strandvej - med kig til Øresund og altan.

Vi udbyder nu en af de skønne lejligheder på Lille Strandvej i Hellerup til salg. Lejligheden er ideelt beliggende 2 minutters gang fra hele det velassorterede indkøbsmekka på Strandvejen og kun 2 minutters gang til en dukkert i Øresund. Fra Lejlighedens opholdsstue og spisestue kan udsigten til Øresund nydes - hele området byder på en enestående natur og masser af grønne områder, hvor dagen kan startes med en god løbetur i det grønne efterfulgt af en dukkert i Øresund.

Ejendommen: Præsentabel hovedejendom oprindelig opført i 1902. Ejerforeningen "Strandborg" har hovedindgang fra henholdsvis Strandvejen og Lille Strandvej og alt fremstår nydeligt og velholdt såvel ude som inde - denne lejlighed har en prima beliggenhed på Lille Strandvej - flot opgang og indgangsparti med porttelefon.

Indeholder: Lejligheden byder på 91 kvm smagfuld og flot indrettet herskabslejlighed med moderne komfort - lige til at flytte ind i. Møblerbar forstue, overalt flotte afhøvlede plankegulve, stuklofter m.v., spisestue eller værelse, meget skøn opholdsstue med charmerende karnap med et vidunderligt lysindfald og fra begge rum et meget smukt vue ud over villahaverne og hustagene på Lille Strandvej samt et dejligt kig til Øresund for enden af vejen, stort soveværelse med rigtig god skabsplads og udgang til en forholdsvis ny lækker sydvendt altan, I hele lejligheden er der lige blevet isat nye smukke vinduespartier med sprossevinduer - som de oprindelige - men med moderne komfort, lækkert næsten nyt brusebadeværelse med gulvvarme, væghængt toilet, og glasafskærmning, forholdsvis nyt lækkert hvidt Svane-køkken.

Alt i alt en skøn lejlighed lige til at flytte ind i.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.