Vinkelvej 12C, st. th., 2800 Kongens Lyngby

En af de store skønne lejligheder på Vinkelvej i Lyngby - 95 kvm iflg. bbr - 25 kvm altan/terrasse, elevator og porttelefon.

Området:
Midt i Lyngby centrum, men alligevel med dejlig fred og ro på altanen. Få minutters gang til indkøb m.v. samt den smukke natur i og omkring Lyngby Sø.

Ejendommen:
Seniorvenlig lejlighed med 25 kvm altan og en dejlig udsigt ud i haven, i den attraktive og velholdte ejendom på Vinkelvej 12 A -E i Lyngby Centrum, med gåafstand til stationen og det velassorterede indkøbsstrøg på Lyngby Hovedgade, Kulturhuset m.v. Nydelig opgang med videoporttelefon og elevator lige til lejlighedens dør, let adgang med kørestol og rollator. Stor privat p-plads.

Indeholder:
Forstue, stort badeværelse, oprindeligt spisekøkken, stort soveværelse med plads til et skrivebord, skøn opholdsstue med direkte adgang til stor skøn altan mod syd/vest med et helt enestående kig ud i haveanlægget.
Kælderområdet er med store fine kælderrum til lejlighederne, cykelkælder og vaskeri.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.