Nørgaardsvej 25, 2. th., 2800 Kongens Lyngby

Lige midt i Kgs. Lyngby - uden trafikstøj.

Området: På Nørgaardsvej, lige midt i Kgs. Lyngby med hele det velassorterede indkøbsmekka lige rundt om hjørnet og med under 5 minutters gang til Lyngby Station med tog og busforbindelser i alle retninger - lille grøn oase mellem Atriumparken, Fog og Magasin. Cykelafstand til DTU og gode muligheder for en løbetur i Sorgenfri Slotspark eller rundt om Lyngby Sø.

Ejendommen: Er beliggende på Nørgaardsvej, meget tæt på Lyngby Hovedgade. Hovedejendommen fremstår i gedigne gule mursten fra 1938 og dette er en 2-værelses med et boligareal på 57 kvm iflg. bbr - beliggende øverst oppe i ejendommen på 2. sal og med en lille fin altan mod syd og vest. Her er aflåst kælderrum, fælles vaskeri og tørrerum.

Indeholder: Møblerbar entre med garderobe, lys og venlig opholdsstue med udgang til dejlig solrig altan, forholdsvis stort badeværelse med brus, terrazzogulv og hvide fliser samt ovenlysvindue, dejligt soveværelse, velholdt elementkøkken. Nydelig hovedejendom, pæne opgange og hoveddøre.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.