Lystoftevej 14A, 1. tv., 2800 Kongens Lyngby

Meget indbydende og indflytningsklar lejlighed i Brede

Området: Enestående og fredfyldt beliggende i det naturskønne Brede - få minutters gang til Brede Torv og Mølleåen med kilometervis af smukke gang- og løbestier gennem naturen i alle retninger. Alligevel fin infrastruktur med bus retur til Lyngby Centrum eller det lille lokaltog "Grisen" der kører i pendulfart mellem Nærum Vænge Torv og Jægersborg Station med mulig omstigning til S-toget - Rådhuspladsen i København kan nås på bare en halv time.

Ejendommen: Hovedejendommen i parkbebyggelsen Lystofteparken er velholdt og opført i 1949. Bygningen fremstår i gule teglsten med hvide termovinduespartier og rødt tegltag. Denne lejlighed har absolut en af bebyggelsens bedste beliggenheder - beliggende på øverste etage (1.sal) frit og uhindret udsyn over bebyggelsens grønne arealer, fransk altan og opholdsstue orienteret mod syd og vest - fra soveværelset, det smukkeste vue ud over de små kolonihaver og naturen.

Indeholder: 2- værelses lejlighed på 55 kvm iflg. bbr. Lejligheden fremstår meget indbydende og indflytningsklar, rummelig fordelingsentre, stor dejlig lys og venlig opholdsstue orienteret mod syd/vest med fransk altan, dejligt moderniseret flisebadeværelse med brus, stort soveværelse med skydeskab og skøn udsigt over de små kolonihaver, dejligt hvidt elementkøkken.

Lejligheden fremstår rigtig pæn og er lige til at flytte ind i.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.