Buddingevej 96, 2800 Kongens Lyngby

Smukt istandsat 1/2 dobbelt hus i meget flot stand fra kælder til kvist - skal opleves!

Området:
Beliggende på solsiden af Buddingevej med en oase af en dejlig have bag huset, hvor der er sol hele eftermiddagen og aftenen. Kun et stenkast herfra findes det naturskønne område Lyngby Fort - cykelafstand til S-toget, hele det velassorterede indkøbsmekka i Lyngby centrum samt den enestående natur i og omkring Lyngby Sø.

Ejendommen:
Charmerende og smukt klassisk 1/2 dobbelt hus oprindeligt opført i 1943, men herefter renoveret fra kælder til kvist i en enestående fin standard. Huset fremstår med murede røde teglstensfacader, nyere rødt tegltag, nyere hvide energi termovinduer overalt, 2 flotte badeværelser, smart køkken med alt i hårde hvidevarer, ualmindelig flot kælder med gulvvarme m.v. Selv tagetagen er indrettet med et stort flot disponibelt rum, som dog ikke indgår i boligarealet.
Fint flisebelagt ankomstareal med låge ud mod Buddingevej - dejligt redskabsrum og cykelparkering.

Indeholder:
Vindfang, entre med flot trappe til 1. sal og underetage, dejlig lys og venlig opholdsstue med smart åbent køkken i forbindelse og med udgang til haven på begge sider af huset, på havesiden er der direkte udgang fra køkkenet til dejlig træterrasse. 1.sal: trapperepos, dejligt badeværelse, 2 store skønne værelser. 2. sal er også indrettet med fint stort spændende disponibelt rum, som ikke indgår i boligarealet. Kælderetage: meget flot med udvendig og indvendig trappe, gulvvarme og klinkegulv, 2 flotte værelseslignende rum, meget flot stort ekstra badeværelse med vaskemaskine og tørretumbler m.v.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.