Lyngby Hovedgade 57D, 2. th., 2800 Kongens Lyngby

Skøn lejlighed med altan og elevator - lige midt på Lyngby Hovedgade. 103 kvm iflg. bbr.

Området: Genial beliggenhed lige midt på Lyngby Hovedgade ved Svane Køkkener og HTH, kun et stenkast fra hele det vidunderlige indkøbsmekka i Lyngby centrum og så med elevator nede fra Hovedgaden og helt op til 2 sal, hvor den skønneste udsigt over byen kan iagttages. Højt beliggende således der er et smukt vue helt til trætoppene i Dyrehaven i horisonten. Her kan man næsten gå tørskoet i Magasin i regnvejr eller i Lyngby Storcenter og er dejlig tæt på Stationen uden støjgener.

Ejendommen: Ejendommen Nygård Park er beliggende på Lyngby Hovedgade og hjørnet af Mosevej og huset stod klar til indflytning i 1958. Bygningen er tegnet af arkitekturens mester - arkitekt og professor Palle Suenson. Ejendommen fremstår med butikker i stueplan, facader i gule teglsten og med de karakteristiske store skovgrønne vinduespartier og tag tækket med røde teglsten.
Nydeligt ankomstområde med porttelefon og elevator.

Indeholder: Møblerbar forstue, stort skønt værelse/kontor, meget skønt hvidt køkken/alrum med direkte udgang til vidunderlig altan med en helt enestående udsigt over området og i det hele taget med uhindret udsigt så langt øjet rækker, stor lys og venlig opholdsstue med et vidunderligt lysindfald, dejligt stort flisebadeværelse med brus, skønt stort soveværelse.
Endvidere adgang til fint aflåst kælderrum, cykelparkering m.v.

En super lejlighed lige midt i Kgs. Lyngby

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.