Malmtoften 5, 2830 Virum

Elegant 1-plansvilla i smuk arkitektur med loft til kip og enestående beliggenhed i Furesøkvarteret.

Området: Med en af de allerbedste beliggenheder i Furesøkvarteret på helt stille blind stikvej til Furesøvej, kun et stenkast fra Furesøens smukke natur - her er absolut helt fredfyldt i haven og naturen kan nydes på nærmeste hånd - helt uforstyrret. Under tre minutters gang fra huset befinder I jer ved Furesøens bred, hvor I kan sætte jeres kajak eller kano i vandet, eller gå/løbe en tur på stierne i noget af Danmarks smukkeste natur. At opleve en så smuk beliggenhed bare 20 minutters kørsel fra Rådhuspladsen er helt unikt. Virum er mere end smuk natur, her er også nogle af landets bedste skoler, Virum Gymnasium, Virum Station, gode indkøbsmuligheder og masser af sportsfaciliteter til hele familien.

Ejendommen: Elegant 1-plansvilla oprindeligt opført i 1965 - huset var faktisk en førstepræmie i datidens "rundskuedage" og der er blevet passet godt på huset lige siden. I 1998/99 ombyggede og moderniserede den nuværende ejer huset i tæt samarbejde med arkitekt Søren Vasegaard således huset i dag fremstår meget indbydende. Husets facader fremstår med hvidpudsede teglsten og hvidmalet træpartier/vinduespartier, taget er tækket med røde vingetegl og afsluttet med fine zink tagrender. Huset er særdeles godt indrettet med sine 180 kvm helt uden spildplads og med ekstra meget rumfornemmelse grundet den gode loftshøjde med loft til kip i såvel opholdsstue som forældresoveværelse. På alle måder et betagende hus med en dejlig rumfornemmelse og med et skønt lysindfald.

Præsentabelt ankomstareal med københavner belægning og smuk carport/udhus fint tilpasset husets arkitektur med rødt tegltag. Indeholder: Forstue med garderobe, dejligt moderne brusebadeværelse, stort forældresoveværelse med loft til kip og dejlig skabsvæg samt terrassedør til haven, meget stort skønt køkken/alrum og arbejdsværelse med spiseplads til 20 personer og direkte udgang til haven og åben forbindelse til kvalitetskøkken fra Funktionskøkkener i Hellerup, fin børneafdeling med 3 gode værelser, flot brusebadeværelse, bryggers m.v.. I forbindelse med køkken/alrummet findes en skøn opholdsstue med muret pejs og med direkte udgang til overdækket terrasse hvor husets tag smukt er ført ud over. I hele huset er der et smukt fyrreplankegulv og alt fremstår i en nydelig, enkel og fin kvalitet. En alletiders bolig til en familie med 2-3 børn.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.