Langs Hegnet 68, 2800 Kongens Lyngby

En af de allerbedste facadegrunde på Langs Hegnet - 1.258 kvm dejlig bred grund i først række til Dyrehaven.

1.258 kvm parklignende have grænsende direkte op til Dyrehaven - her kan skovens Dyreliv iagttages på første parket.

Området er reguleret efter lokalplan 219 som også er at finde under vedhæftede dokumenter - 30 % bebyggelse og i max 1 1/2 plan.

På grunden findes der en charmerende villa fra 1952 på 116 kvm bolig + 69 kvm kælder og 22 kvm garage, som fremstår særdeles velholdt og indbydende. Ejendommen er opført i smukke gule teglsten med rødt tegltag og hvide vinduespartier samt fine hvide skodder.
Hvis man kunne ønske sig et større hus er det helt oplagt at udnytte husets første sal - måske med nogle smukke kvistpartier til begge sider.
Huset indeholder: nydelig og repræsentativ forstue med trappe til husets kælder og evt. med en trappe til 1.sal, stor smuk opholdsstue med sildebensparketgulv, hyggeligt spisekøkken, dejligt brusebadeværelse, stort skønt soveværelse med skabsvæg, endvidere kontor i husets stueetage. Kælderen er meget indbydende: vinkælder, stort lyst teenagerum med direkte adgang til ekstra badeværelse, hobbyrum, vaskerum m.v.

Dejlig garage og udhus.

Dyrehavesiden af Langs Hegnet er noget af den fineste Lyngby-beliggenhed i Hjortekær med mulighed for at få rigtig meget fornøjelse af Dyrehaven med skønne gå- og løbeture.

Den populære Trongårdsskolen og Lyngby Handelsgymnasium findes blot 5-10 minutters gang fra ejendommen.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.