Kvædevej 67, 2830 Virum

Et af de helt store attraktive rækkehuse på Solsiden af Kvædevej i Virum.

Et af de store attraktive Johan Christensen rækkehuse på Kvædevej - på 142 kvm bolig + hobbyrum og dejligt stort tagrum. Huset er beliggende i skøn ugeneret have på solsiden af Kvædevej med den største del af haven orienteret mod syd og vest. Huset fremstår velholdt i forholdsvis oprindelig stand, men sælger har fået udskiftet alle vinduer i huset og det røde tegltag er også udskiftet. Super børnevenligt område med fælles legeplads, gåafstand til off. transport, skole, børnehave, indkøb samt sportsfaciliteter.

Huset er opført i 1954 og fremstår med røde teglstensfacader, hvide vinduespartier og rødt tegltag. Hyggelig forhave med morgensolterrasse og p-plads samt meget skøn solrig have bag huset.

Indeholder: Entre m. trappe til 1. sal, spændende aktivitetsrum (som ikke indgår i boligarealet) med højt til loftet, lys og venlig opholdsstue og spisestue med udgang til overdækket solterrasse/have mod syd og vest, bryggers, oprindeligt køkken. 1. sal: Trapperepos, 4 dejlige værelser, badeværelse med hvide fliser og terrazzogulv. Trappen er ikke ført videre op til tagrummet, men her er undertag og veluxvinduer.
Endvidere carport.

En super familiebolig i vidunderlige omgivelser.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.