Sølystparken 14, 2930 Klampenborg

På en af Klampenborgs bedste beliggenheder, tæt på Sølyst og Bellevue Strand.

På en af Klampenborgs bedste beliggenheder, tæt på Sølyst, Bellevue Strand, Øresund, Skovshoved Havn, indkøbsmuligheder på henholdsvis Ordrupvej og Jægersborg Alle, Dyrehaven m.v. ligger denne yderst velholdte bolig, der er tegnet af arkitekt Kim Jørgensen. Bygget i smukke gule tegl med rødt tegltag. Boligen er egnet til den store familie og rummer separat afdeling til evt. teenagere, kontor eller lignende. Her er tale om en yderst sjælden beliggenhed idet grunden går helt ned til den smukke sø, der har lille Ø i midten. Det betyder at man i praksis kun har en nabo, som man ikke ser.
Man kommer til ejendommen via en lille super charmerende gård skabt af de omkransende bygningsdele. Her sidder man helt i læ. Rigtigt hyggeligt.
Boligen indeholder: Entre, trappe til den ene del af 1. salen, grovkøkken med indgang, bryggers, badeværelse med brus, flot køkken fra UNO-FORM med smukt klinkegulv, stor vinkelopholdsstue med pejs og udgang til charmerende glashavestue med brostensbelægning, soveværelse og badeværelse med spa og værelse med trappe til den anden del af 1. salen. Denne er delt op således, at der er 2 kæmpe teenageværelser, disponibelt rum og et badeværelse med bad i den ene del. Den anden del indeholder stort værelse og endnu 2 værelser og påklædningsrum samt udgang til en altan med smuk udsigt over søen. Fra Opholdsstue og glashavestue er der udgang til skøn brostensbelagt terrasse mod den smukke sø.

Yderligere er der en stor dobbelt garage og et stort udhus skjult bag ejendommen. Alt er i denne ejers ejertid løbende vedligeholdt og udbygget. Man er rigtig glad for en beliggenhed når man har boet her i 33 år. Og det forstår man godt. Men nu er børnene flyttet og behovene ændret - derfor er denne perle til salg.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.