Arnevangen 2, 2840 Holte

Klassisk murermester villa oprindeligt opført i 1949, beliggende i vidunderlig stor dejlig have på 991 kvm i det Gamle Søllerød.

Området: På hjørnet af Arnevangen og Mothsvej i det Gamle Søllerød kun få minutters gang fra Søllerød Slot, Kro og Kirke samt den smukke natur i Kirkeskoven eller Geels Skov, 5 minutters gang til Vangeboskolen, Søllerød Købmanden ej heller langt fra det meget velassorterede indkøbsstrøg på Nærum Vænge Torv eller i Holte Midtpunkt. En på alle måder skøn beliggenhed.

Ejendommen: Gedigen klassisk og velholdt murermestervilla oprindeligt opført i 1949/59. Huset fremstår med gule murede facadesten, rødt tegltag og hvide vinduespartier og byder på 120 kvm bolig + 112 kvm kælder samt gedigen og velbygget dobbelt carport på 27 kvm. Huset er placeret perfekt på grunden således, størstedelen af den store skønne have er syd og vest orienteret med sol hele dagen - alt fremstår meget velholdt.

Indeholder: Vindfang, gæstetoilet, forstue med klinkegulv og med spindeltrappe til kælderetagen, forældresoveværelse, lyst flisebadeværelse med dobbelt vask og gulvvarme, meget stor skøn opholdsstue med brændeovn og skønt kig over haven (her kan let etableres et par værelser efter behov), meget stort køkken/alrum med moderne lyst Invita køkken med kogeø og med direkte udgang til overdækket terrasse. Kælderetage: teenageafdeling m. egen udgang, ekstra badeværelse, sauna, vaskerum med gulvvarme, pejsestue/tv-rum, værksted, viktualierum og redskabsrum. Der er udgang til haven fra kælderen.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.