Gammel Lundtoftevej 11, 2., 2800 Kongens Lyngby

Unik og spændende taglejlighed med loft til kip, hems og haveadgang - midt i Bondebyen.

Området: Vi sælger nu en af de smukke perler i Bondebyen i Kgs. Lyngby. Enestående beliggenhed på Gammel Lundtoftevej med toppede brostensbelagte gader og idylliske smukke gamle og hyggelige ejendomme side om side. Selv om man befinder sig lige midt i Kgs. Lyngby er her en enestående fred og ro og så nås Lyngby Storcenter, Magasin og Lyngby Station på et øjeblik.

Ejendommen: Stor smuk historisk hovedejendom fra 1900 beliggende i det idylliske bondebys miljø. Hovedejendommen fremstår med gule pudsede facader, rødt tegltag og hvide sprossede vinduer. Huset er opdelt i ideelle anparter og vi sælger nu taglejligheden på 2. sal med loft til kip, hems m.v. Boligen er på 95 kvm. Der er endvidere adgang til cykelskur i haven og ualmindelig hyggelig have. Hovedejendommen fremstår meget indbydende og smuk med et flot ankomstareal til boligen og en nydelig opgang.

Indeholder: Lejligheden er beliggende som den eneste på 2. sal, møblerbar entre, stor og meget spændende opholdsstue med loft til kip og med et skønt køkken i åben forbindelse, fra stuen er der kig op til hemsen på 3. sal, midt i lejligheden er der et dejlig stort badeværelse, 2 store lyse og værelser og en skøn stor hems, der kan anvendes til mange formål.

En ualmindelig skøn og charmerende bolig, der kun yderst sjældent kommer til salg.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.