Gyngemose Parkvej 26, 6. mf., 2860 Søborg

Skøn udsigtslejlighed på øverste etage - med udsigt så langt øjet rækker - altan - elevator.

Området: I "Tv-Byen" ved Gyngemosen blev der i 2007 bygget moderne etagebyggeri og tæt lav rækkehusbebyggelse. Området er en hyggelig lukket enklave mellem Mørkhøj og Søborg. Mellem bygningerne er der anlagt grønne områder, kanaler, parkeringspladser samt legeområder for børnene. Kort afstand til indkøb, off. transport, skoler, institutioner m.v.

Ejendommen: Åkandehusene er opført i 2007 af Sjælsøgruppen og har et smukt facadeudtryk med et antracitgråt mix af blødstrøgne teglsten, store vinduespartier og dejlige rummelige altaner - fra denne lejlighed en helt enestående udsigt. For foden af ejendommen er der nydeligt anlagte p-pladser og fint ankomstareal med aflåste porttelefoner.

Her bydes på: Nydelig opgang med porttelefon og elevator, forstue og garderobe, smart moderne flisebadeværelse med gulvvarme, bruseniche og vaskesøjle, mindre værelse/kontor, skøn bogreolvæg med plads til den store bogsamling, smart hvidt åbent køkken med alt i hårde hvidevarer, skøn opholdsstue/alrum i helt åben forbindelse med køkkenet og med direkte udgang til den skønne altan, I det meste af lejligheden er der den skønneste udsigt og et vidunderligt himmelrum, godt soveværelse. Parketgulve overalt.
Fine, gratis p-pladser, aflåste kælderrum samt cykelparkering.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.