Hustoftevej 15, 1. tv., 2700 Brønshøj

Stor spændende nyindrettet ejerlejlighed i 2 etager - alt indvendigt er helt nyt og eksklusivt - skal opleves!

Området: Hustoftevej løber parallelt med Frederikssundsvej med gåafstand til alle byens fristelser og gode transportforbindelser.

Lejligheden indeholder: Stor herskabelig hall med smuk trappe til øverste plan, gæstetoilet, værelse/kontor, bryggers med teknik og vaskemaskine/tørretumbler fra Siemens, lys og venlig opholdsstue med smart grebsfrit hvidt HTH køkken med alt i Siemens hårde hvidevarer og med direkte udgang til altan, øverste plan (2.sal ) møblerbar repos, 2 store børneværelser, børnebadeværelse med brus, stor skøn forældreafdeling med soveværelse med direkte adgang til endnu et lækkert brusebadeværelse. Flotte detaljer som højt til loftet og frilagte spær.

Til hver lejlighed hører aflåst kælderrum med gulvvarme.

- En superfin lejlighed som skal opleves - kom og se det flotte og færdige resultat - du/I kan flytte ind med det samme! -

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.