Vinkelvej 12E, 5. tv., 2800 Kongens Lyngby

En af de skønne lejligheder på Vinkelvej i Lyngby - altan, elevator og porttelefon

Området:
Midt i Lyngby centrum, men alligevel med dejlig fred og ro på terrassen. Få minutters gang til indkøb m.v. samt den smukke natur i og omkring Lyngby Sø.

Ejendommen:
Seniorvenlig lejlighed med 8 kvm altan og den skønneste udsigt, i den attraktive og velholdte ejendom på Vinkelvej 12 A -E i Lyngby Centrum, med gåafstand til stationen og det velassorterede indkøbsstrøg på Lyngby Hovedgade, Kulturhuset m.v. Nydelig opgang med videoporttelefon og elevator lige til lejlighedens dør, let adgang med kørestol og rollator. Stor privat p-plads.

Indeholder:
Forstue, stort dejligt badeværelse med brus og vaskemaskine, dejligt spisekøkken, stort soveværelse med plads til et skrivebord, skøn opholdsstue med direkte adgang til stor skøn altan mod syd/vest med et helt enestående kig ud i haveanlægget og ud over hele Lyngby. Lejligheden kan overtages nu.

Kælderområdet er med store fine kælderrum til lejlighederne, cykelkælder og vaskeri.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.