Carl Lunds Vænge 1, st., 2800 Kongens Lyngby

"Luksus Christiania" i Bondebyen - en af Bondebyens absolut bedste stue villalejligheder på 141 kvm bolig i stor skøn have med fælles Orangeri. "Luksus Christiania" i Bondebyen - en af Bondebyens absolut bedste stue villalejligheder på 141 kvm bolig i stor skøn have med fælles Orangeri. "Luksus Christiania" i Bondebyen - en af Bondebyens absolut bedste stue villalejligheder på 141 kvm bolig i stor skøn have med fælles Orangeri.

"Luksus Christiania" i Bondebyen - en af Bondebyens absolut bedste stue villalejligheder på 141 kvm bolig i stor skøn have med fælles Orangeri.

Området: Vi sælger nu en af de smukke perler i Bondebyen i Kgs. Lyngby. Enestående beliggenhed på Carl Lunds Vænge midt i Bondebyen med brostensbelagte gader og idylliske smukke gamle og hyggelige ejendomme side om side. Selv om man befinder sig lige midt i Kgs. Lyngby er her en enestående fred og ro og så nås Lyngby Storcenter, Magasin og Lyngby Station på et øjeblik.

Ejendommen: Der er stil over hovedejendommen, som er opført i 1893 i smukke røde teglsten med naturskiffer tag som er fornyet for få år siden, murede gesimser og sprossede vinduespartier. I stuelejligheden er der 141 kvm smuk bolig med højt til loftet, plankegulve, stuklofter m.v., alt sammen beliggende i en stor skøn have på 1.680 kvm hvor hver lejlighed har et privat havestykke og hvor der også er en vidunderlig fælleshave med meget skønt Orangeri og et væld af muligheder - her ledes tankerne hen på lidt "luksus Christiania". Hyggelig havegang med helt privat hoveddør og indgang,

Indeholder: Forstue, dejligt stort badeværelse, børneværelse eller skønt kontor, stort fantastisk køkken/alrum med en skøn stemning og med udgang til haven, stort børneværelse, dejligt forældresoveværelse, meget hyggelig opholdsstue med direkte udgang til haven og solterrasse. Der er udvendig adgang til kælderen med vaskerum, depotrum m.v.

For aftale om besigtigelse af denne skønne bolig kontakt Ole Moestrup på tlf. 2125 0304 eller ole@moestrupbolig.dk.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.