Farum Hovedgade 78B, 3520 Farum

Attraktivt seniorvenligt 1-plans rækkehus med prima beliggenhed og gåafstand til alt.

Attraktivt seniorrækkehus i 1 plan, med nem og vedligeholdelseslet have. 111 kvm moderne og energivenlig bolig opført i 2009. Let adgang til det velassorterede indkøbsstrøg på Farum Hovedgade, offentlig transport og den smukke natur omkring Farum Sø.

Området:
Fredfyldt og roligt beliggende i den gamle og attraktive bydel med kun et øjebliks gang til alle byens faciliteter.

Ejendommen:
Moderne enderækkehus/halvt dobbelt hus opført i 2009. Huset fremstår med blødstrøgne teglstens facader, stor hvide vinduespartier og med granitsort betonstenstag.

Indeholder:
I hele huset er der gulvvarme. Entre m. klinkegulv, bryggers m. vaskemaskine og tørretumbler, moderne lyst badeværelse, 2 soveværelser, stor lys og venlig opholdsstue med direkte udgang til solterrasse og med åben forbindelse til smart moderne køkken, sep. afdeling med stort soveværelse med direkte adgang til endnu et stort dejligt lyst badeværelse.
En dejlig moderne og vedligeholdelsesvenlig bolig.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.