Gylfesvej 19D, st. mf., 3060 Espergærde

Vidunderlig terrasselejlighed med 2 meget store terrasser og udsigt over Øresund - højt hævet over Strandvejen - privat adgang til Øresund fra parkbebyggelsen.

På toppen af Espergærde, højt hævet over Strandvejen med indgang fra Gylfesvej ligger denne skønne terrasselejlighed med flot Øresundsudsigt - 138 kvm tinglyst areal, heraf 124 kvm elegant bolig lige til at flytte ind i.

Bebyggelsen er den tidligere kursusejendom "Solhavegård" der blev ombygget til ejerboliger og i dag fremstår som en flot hvidpudset bebyggelse i funkisstil med nogle fantastiske private terrasser og en enestående beliggenhed.

Parkbebyggelsen har et præsentabelt ankomstareal med privat p-plads og privat carport tilhørende denne lejlighed. Smukke grønne fællesarealer møder en ligesom der er trappe fra bebyggelsen og ned til badebro og strandstykke ved Øresund. Lejligheden indeholder: forstue med garderobe og i let forskudt plan er der den skønneste udsigtsstue med flot udsigt over Øresund og udgang til kæmpe privat terrasse endvidere gæstetoilet på dette plan. Stort soveværelse, bryggers/grovkøkken i åben forbindelse med skønt hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer og åben forbindelse til spisestue og endnu en fantastisk stor skøn terrasse mod Øresund og et lille havestykke på siden. Kontor/arbejdsværelse, dejlig stort badeværelse med brus.
Tilhørende depotrum samt kælderrum (ca. 8 kvm)

Lejligheden fremstår meget indbydende og er lige til at flytte ind i.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.