Dronningens Vænge 2, st. mf., 2800 Kongens Lyngby

Skøn stuelejlighed med terrasse/have perfekt beliggende, super indretning og meget flot stand.

Området: Majestætisk beliggende over for Sorgenfri Slot og Slotspark mellem Lottenborg mod vest og Mølleåen mod øst. Mulighed for at nyde den skønne natur i alle retninger og så alligevel kun 1000 meter fra hele det velassorterede indkøbsmekka med Lyngby Hovedgade, Lyngby Storcenter, Magasin, Kulturhuset m.v.

Ejendommen: Dronningens Vænge i Kgs. Lyngby er en smuk parkbebyggelse opført i 2000 - bebyggelsen er tegnet af arkitekt m.a.a Jes Henneberg og består af 10 punkt- og længehuse samt den gamle hovedbygning. Meget smukt have/parkanlæg til bebyggelsen.
Præsentabelt ankomstområde med gode parkeringsforhold for gæster og beboere samt carporte for bebyggelsens beboere, meget pompøs opgang med højt til loftet og elevator til lejlighedens hoveddør.

Indeholder: Entre med skydeskabe, stort flot badeværelse med brus samt vaskemaskine med tumblerfunktion, soveværelse ligeledes med stort indbygget skydeskab, vidunderlig opholdsstue i åben forbindelse med køkken og med direkte udgang til solterrasse/have, flot helt hvidt køkken med alt i hårde hvidevarer.

Endvidere fint kælderrum med nedgang på siden af bygningen, privat carport lige over for hoveddøren (nr.. 56)

Lejligheden fremstår meget indbydende og er lige til at flytte ind i.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.