Poul Reichhardts Vej 4, 1. tv., 2500 Valby

Poul Reichards Vej - attraktiv lejlighed på 92 kvm fra 2009 m.altan og elevator.

I det eftertragtede og børnevenlige boligområde Valby Have kan vi nu tilbyde en skøn lejlighed på Poul Reichards Vej, her er dejlige grønne og flotte gårde og udemiljøer hvor børn kan lege, gode afmærkede p-pladser i området med 3 timers gratis p-zone, mulighed for at leje en p-plads i p-huset lige ved siden af for kr. 535,- pr. måned. Centralt beliggende i Valby tæt på Toftegårds Plads, Ny Ellebjerg Station samt Valby Langgades hyggelige cafeer og handelsmiljøer. Gode skoler og institutioner i nærheden samt nem tilgang til og fra byen.

Hovedejendommen er opført i 2009 i nydelig arkitektur, med altan, elevator og dørtelefon, privat aflåst kælderrum, cykelkælder og nyanlagt smukt grønt havemiljø - på taget af bygningen er indrettet lækkert soldæk / tagterrasse med direkte adgang fra elevatoren.

Lejligheden indeholder: møblerbar entre, dejligt brusebadeværelse med vaskesøjle, kontor/gæsteværelse, opholdsstue med direkte udgang til altanen, smart åbent køkken med spiseplads, forældresoveværelse, børneværelse.

En super effektiv og velindrettet lejlighed lige til at flytte ind i.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.