Ved Hjortekæret 11, 2800 Kongens Lyngby

Skøn familievilla til den store aktive familie med prima beliggenhed på stillevej vis a vis Eremitagesletten.

Området: En af de bedste beliggenheder i Hjortekær på helt stille lille blind og børnevenlig villavej kun et stenkast fra den røde låge med indgangen til Dyrehaven og Eremitagesletten. Her kan hele familien boltre sig i naturen om det er en morgen løbetur gennem Dyrehaven, en tur i skoven på Mountainbike eller sejlads på Mølleåen - alle muligheder står åbne. Bare 10 minutters kørsel på cykel fra Bellevue Strand, Lyngby Centrum og super gode skoler og gymnasier.

Ejendommen: Ejendommen er opført i 1975 og fremstår i en gedigen og flot håndværksmæssig kvalitet - muret i en smuk blødstrøgen rødmixet sten med et flot romertegltag. Her er 196 kvm smagfuld indrettet bolig + 69 kvm kælder etage med dagslysindfald og boligkomfort . Endvidere dobbelt carport og udhus samt flisebelagt ankomstareal.

Indeholder: Møblerbar forstue med spindeltrappe til kælder, gæstetoilet med brus, 3 børneværelser, stort forældresoveværelse med direkte adgang til stort dejligt badeværelse, stort fint spisekøkken med skydedøre mod spisestuen og med grovkøkken/bryggers i forbindelse, meget stort flot stueafsnit med stor spisestue opholdsstue og pejsestue i åben forbindelse, i pejsestuen er der en flot pejseindsats og meget spændende stor skylight vindue med et flot lysindfald. Fra begge stuer udgang til meget flot træterrasse som er delvist overdækket - her kan rigtig hygges med grill og sol de lange sommeraftner. Kælderetagen har både dagslysindfald og fin boligkomfort - der er både ud- og indvendige adgang, stort skønt bryggers, ekstra brusebad og sauna eller vinkælder, stort og fantastisk flot aktivitetsrum med direkte udgang over terræn til hyggelig atriumgård.

Haven er gammelbeplantet, meget ugeneret og hyggelig.

Huset er det helt perfekte til den store og aktive børnefamilie og har lige den ekstra plads, alle ønsker sig.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.