Strandlund 25, 2920 Charlottenlund

SENIOR BEBYGGELSEN STRANDLUND VED ØRESUND OG CHARLOTTENLUND FORT.

En af de bedst beliggende boliger i seniorbebyggelsen Strandlund i Gentofte Kommune. Meget skønt beliggende i flot park tæt ved Øresund ved siden af Charlottenlund Fort, Charlottenlund Strandpark og skov samt alle de mange fristende indkøbsmuligheder på Strandvejen. Hele bebyggelsen er fra 1978 og opført som en ældreoase i en flot park med fine p-forhold for beboere og gæster, fælles reception, restaurant m.v. Meget velplejede fællesarealer - fra denne bolig, som er smukt beliggende i øvre plan, er der flot ugeneret udsigt over parken med Øresund i horisonten - på den ene side af boligen er der en lille hyggelig have/terrasse og på den anden side en udsigtsbalkon/altan.

Lejligheden er på 90 kvm iflg. bbr - indrettet i let forskudt plan.

Indeholder: Nydeligt ankomstareal med terrasse/have og lille redskabsskur. Entre, gæstetoilet, skøn højloftet opholdsstue med udgang til haven og med adgang til øvre plan bestående af spisestue med direkte udgang til udsigtsbalkonen med flot vue over parken med Øresund i horisonten, moderne dejligt lyst køkken med god skabsplads, dejligt badeværelse og stort skønt soveværelse.

Til Strandlund er knyttet en række fællesfaciliteter: central døgnvagt, beboerrestaurant, selskabslokaler, studiekreds, hobbyrum, selvbetjeningsvaskeri, bibliotek filial, kiosk, svømmehal m.m.

Der gøres særligt opmærksom på, at der er bestemte betingelser, som skal være opfyldt for, at det er muligt at erhverve en ejerbolig i Strandlund: Der sælges udelukkende til borgere i Gentofte Kommune, som har haft bopæl i kommunen de seneste 5 sammenhængende år eller sammenlagt 15 år indenfor de sidste 25 år. Der gøres yderligere opmærksom på, at der ikke gives dispensation. Der henvises desuden til Strandlunds hjemmeside.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.