Ericavej 147, 2. 30., 2820 Gentofte

Super 2 - værelses lejlighed med rigtig stor altan lige ved Kildebakken Station

Dejlig tæt på Kildebakken station i Gentofte/Vangede med kun 2 minutter til toget. I nærmiljøet er der mange grønne oaser og der er ikke langt til alle de mange fristelser på Søborg Hovedgade eller de fine indkøbsmuligheder omkring det nye Munketorv lige rundt om hjørnet.

Hovedejendommen fremstår velholdt med nydelige ankomst områder og fine muligheder for at parkere en bil. Lejligheden er meget indbydende og super lys - den meget store altan og opholdsstue kan man meget let forelske sig i lige som lejlighedens fine store brusebadeværelse er særdeles dejligt. Lejligheden kan overtages hurtigt hvis det er ønsket.

Indeholdende: entre, stort dejligt soveværelse, hvidt elementkøkken, nyere moderne flisebadeværelse med brus, stor lys og venlig opholdsstue med udgang til skøn altan i hele lejlighedens bredde og med mulighed for at skyde glasparti til side.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.