Nærum Hovedgade 19, 3. th., 2850 Nærum

Skøn taglejlighed beliggende på 3. sal - med et flot vue helt til Jægersborg Hegn

Området: Fredfyldt beliggende på Nærum Hovedgade lige ved Nærum Gymnasium med kun to minutters gang til hele det velassorterede indkøbsmekka på Nærum Hovedgade og Nærum Vænge Torv. Fra lejligheden er der et vidunderligt vue over hele området helt til Dyrehaven i horisonten. Man kan meget let tage en dejlig løbetur i Jægersborg Hegn - hvor " Grisestien" møder Hovedgaden er der fin adgang til et hav af dejlige ruter og ikke lang til stranden i Skodsborg på den anden side af skoven.

Ejendommen: Pæn klassisk hovedejendom fra 1948 med røde murede teglstensfacader, hvide vinduespartier samt rødt tegltag, nydelige opgange med terrazzogulv. Ejendommen er pænt placeret på grunden med asfalterede p-pladser ved hovedindgangene og med et nydeligt haveanlæg mod syd / vest bag ejendommen. Nydelige ankomst arealer - pæne opgange med porttelefon.

Indeholder: Klinkebelagt entre, stort dejligt og kun få år gammelt brusebadeværelse, lille hyggeligt værelse, stort køkken/alrum og stue i åben forbindelse med kun få år gammelt smart køkken med alt i hårde hvidevarer og med kobber køkkenvask og blandingsbatteri, endnu et hyggeligt værelse med skråvæg. Overalt i lejligheden er der plankegulve, ny elinstallation, filtet og malet - lige til at flytte ind i.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.