Gl Kongevej 41, 9690 Fjerritslev

Unik mulighed for at købe en fantastisk naturoplevelse - her er 29 ha af Danmarks smukkeste natur og måske kan du nedlægge en præmie kronhjort i din egen have,

Området: Køb 29 ha af Danmarks absolut smukkeste natur i det Nordjyske nærmere bestemt mellem Thorup Strand og Svinkløv Badehotel - Gammel Kongevej 41 i Fjerritslev er en ekstraordinær naturoplevelse her er absolut helt fredfyldt og den smukkeste natur så langt øjet rækker. Er du naturelsker og ønsker at trække stikket - en gang imellem så er dette en enestående mulighed - eller har du interesse for hjortevildt så er her nogle spændende jagtmuligheder. Landskabet er netop smukt åbnet op under kyndig ledelse af specialister på området, der er etableret græsningsarealer mod Gl Kongevej, der er tinglyst område og jagt regulerende servitutter og der er etableret udsigtspost og gangsti for offentligheden til Shelter plads på naboejendommen, alt sammen i samarbejde med Jammerbugt Kommune.

Ejendommen: I 1973 blev der givet tilladelse til opførelse af et forholdsvis almindeligt sommerhus på grunden - hvilket betyder at den samlede ejendom i dag har status som sommerhus og dermed er uden bopælspligt. Sommerhuset fremstår med sortmalede træfacader, bølgeeternittag og 2 store træterrasser med en fantastisk udsigt. Når man ankommer til ejendommen fra Gl. Kongevej (grusvej) - møder man først en flot gedigen aflåst bom med husnummeret 41 - herfra leder en lille grusvej en frem til ejendommen som er dejlig diskret placeret i naturen - man bliver med det sammen ramt af en enestående ro og det smukke landskab - Der er ca. 3 km til stranden.

Indeholder: Stor åben stue med pejs og med udgang til 2 dejlige træterrasse, den ene delvist overdækket, åbent køkken, badeværelse, 2 børneværelser, forældreafdeling med stort soveværelse og direkte adgang til dejligt badeværelse. Huset er lige blevet malet udvendigt lige som der er fornyet nogle terrassebrædder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.