Lyngbygårdsvej 71, 1. th., 2800 Kongens Lyngby

Attraktiv 3-værelses i U-gården på Lyngbygårdsvej i Lyngby centrum med gå afstand til alt og så alligevel fredfyldt.

Området:
U-gården er beliggende på Lyngbygårdsvej lige bag Lyngby Storcenter med gå afstand til alt. Her bor man fredfyldt i en lille oase, men kan nå alle byens fristelser på bare 5 minutter - Lyngby Storcenter, Magasin, Kulturhuset, Bondebyen, Sorgenfri Slotspark, Mølleåen, DTU og Lyngby station på Jernbanepladsen.

Ejendommen:
Klassisk etagebebyggelse fra 1946 hvor hovedejendommen fremstår med gule murede facader, rødt tegltag og hvide termovinduespartier. Bygningen er flot højt beliggende med et grønt kig ud i naturen og fine p-forhold. Lejligheden deltager i
et altanprojekt, som forventes realiseret i 2020 - sælger har allerede indbetalt kr. 100.000, som således er inkluderet i salgsprisen.

Indeholder:
Lejligheden er meget velindrettet med sine 3 værelser og 62 kvm iflg. bbr. Entre, nyere udvidet brusebadeværelse i flot stand, rigtig dejligt hvidt element
køkken, stort fint soveværelse med skabsvæg, lys og venlig opholdsstue med fransk altan, kontor eller børneværelse. Flotte plankegulve i lejligheden og højt til loftet. Alt ialt en pæn og klassisk lejlighed med god atmosfære - lige til at flytte ind i. Delevenlig og mulighed for forældrekøb.

For nærmere info og aftale om besigtigelse kontakt Ole Moestrup tlf. 21250304 eller Ole@moestrupbolig.dk

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.