Buddingevej 225, 1. tv., 2860 Søborg

Skøn 4 værelses lejlighed med stor altan - moderne køkken og badeværelse.

Flot 4 - værelses lejlighed med skøn altan mod syd og vest - 88 kvm bolig i god stand - moderne køkken og badeværelse - fine p-forhold.

Området: På lille stikvej til Buddingevej mellem Buddinge Station og Lyngby centrum med kun få minutters gang til Toget på Buddinge Station og ikke langt fra det velassorterede indkøbsstrøg i Buddinge eller 5 minutters kørsel fra Lyngby Centrum også med et væld af indkøbs fristelser.

Ejendommen: Hovedejendommen er opført i 1981 i 3 etager med fine p-forhold og grønne området til ophold og børneleg, aflåst kælderrum høre til lejligheden, fælles cykelkælder og dejligt vaskeri. Denne lejlighed ligger lunt og godt midt i bygningen på 1.sal med en rigtig dejlig altan mod syd/vest.

Indeholder: Pæn opgang, forstue, dejligt stort nyere køkken med rigtig god skabsplads og med alt i hårde hvidevarer, 2 gode børneværelser, stort renoveret badeværelse med brus, forældresoveværelse, lys og venlig opholdsstue med direkte udgang til den store altan.

Hovedejendommen har lige fået nyt tag på - fin og velfungerende ejerforening.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.