Højdevej 42, 2830 Virum

Nyt hus fra 2012 opført af Lind & Risør i høj kvalitet og med høj komfort - perfekt for en børnefamilie og lige til at flytte ind i.

Området: Med rigtig god beliggenhed i Furesøkvarteret i stor dejlig have på 1.307 kvm - på Højdevej tæt ved Furesøvej og med kun få minutters gang til Furesøen og den omkringliggende skønne natur. Her er helt stille og helt ugeneret i haven. Selv om
naturen er enestående uden for, er der ikke langt til byens bedste skoler, Virum Gymnasium, indkøb og Virum Station.

Ejendommen: Villaen er opført i 2012 og fremstår meget indbydende - haven er dejlig stor og rigtigt orienteret for solen, stor skøn fliseterrasse med udgang fra køkken/alrum - hele haven er vokset smukt til således livet i haven kan nydes helt ugeneret. Ejendommen har en spændende og god indretning og giver indtryk af et endnu større hus eftersom der er valgt nogle flotte løsninger med loft til kip i stue og alrumsafdeling og ekstra lofthøjde i hele huset. Huset er højisoleret med et energimærke A2, gulvvarme overalt og genvexanlæg som tilsammen giver et meget lavt varmeforbrug. Ejendommen er let at vedligeholde med murede teglstensfacader, tegltag m.v. således det meste af fritiden kan nydes med familien.Nydeligt flisebelagt ankomstareal med p-plads til 2-4 biler.

Indeholder:
Forstue, dejligt kontor/gæsteværelse, sep. forældreafdeling med skønt badeværelse med brus, påklædningsafdeling og soveværelse, imponerende flot opholdsstue med loft til kip, stor fantastisk køkken/alrum ligeledes med loft til kip, udgang til terrassen og stort dejligt hvidt HTH-køkken med alt i hårde hvidevarer, stort dejligt bryggers med masser af skabsplads og alt husets moderne teknik, sep. afdeling med 3 store børneværelser og endnu et dejligt brusebadeværelse. Endvidere er der i 2017 opført et bedre hobbyrum på grunden på ca. 25 kvm, i samme fine kvalitet som huset med tegltag m.v. (lidt indvendig aptering mangler).

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.