Ullasvej 20, 2880 Bagsværd

Meget elegant Eurodan villa fra 2012 på 203 kvm i 1-plan med tilhørende dobbelt muret carport/udhus i hustets stil

Området: På blind villavej i Bagsværd kun få minutters gang fra Bagsværd Sø og med et væld af muligheder for at nyde naturen lige om hjørnet. Kun 1000 meter fra huset finder du den populære Bagsværd Internationale Kostskole og Gymnasium. Ikke langt til indkøb på Bagsværd Hovedgade eller bare 3 km til hele de velassorterede indkøbsmekka i Lyngby Centrum.

Ejendommen: Ekstremt velholdt og ualmindelig flot Eurodan villa opført i 2012 på hele 203 kvm i et plan. Ejendommen her ydermere 52 kvm dobbelt muret carport/udhus i huset smukke stil. Haveanlægget står helt skarpt og smukt anlagt. En ejendom, der kun yderst sjældent kommer til salg.

Indeholder: Møblerbar forstue, stort dejligt bryggers med vaskemaskine og tørretumbler samt jordvarme installation til hele ejendommens opvarmning - i øvrigt er der gulvvarme i hele ejendommen, fælles stue/alrum for børneværelseafdelingen, 2 store dejlige børneværelser og tilhørende badeværelse, imponerende stort og skønt køkken/alrum med loft til kip og med alt i hårde hvidevarer samt med direkte udgang til solterrassen, skøn opholdsstue med direkte udgang til integreret overdækket terrasse med elektrisk vindafskærmning og meget smuk hårdttræs terrasse, kontor, forældresoveværelse med direkte adgang til stort badeværelse med hjørnebadekar og stor bruseniche.

Alt fremstår mere end perfekt og det virker som et helt nyt hus hvor haven også er blevet virkelig flot og ugeneret.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.