Mosevej 6, 2. th., 2800 Kongens Lyngby

Lige midt i Kgs. Lyngby - alligevel ugeneret og fredfyldt - skøn stor altan - lejligheden er i absolut topform!

Området: Genial beliggenhed lige midt på Lyngby Hovedgade ved Svane Køkkener og HTH, på lille stikvej "Mosevej", kun et stenkast fra hele det vidunderlige indkøbsmekka i Lyngby centrum, beliggende på øverste etage (2. sal) hvor den skønneste udsigt over byens huse kan iagttages. Højt beliggende således der er et smukt vue helt til trætoppene i Dyrehaven i horisonten. Her kan man næsten gå tørskoet i Magasin i regnvejr eller i Lyngby Storcenter og er dejlig tæt på Stationen uden støjgener.

Ejendommen: Ejendommen Nygård Park er beliggende på Lyngby Hovedgade og hjørnet af Mosevej og huset stod klart til indflytning i 1958. Bygningen er tegnet af arkitekturens mester - arkitekt og professor Palle Suenson. Ejendommen fremstår med butikker i stueplan, facader i gule teglsten og med de karakteristiske store skovgrønne vinduespartier og tag tækket med røde teglsten.
Nydeligt ankomstområde med gode parkerings mulighed (på Mosevej) selvom man er i absolut centrum. Rigtig pæn opgang med trappetrin i lys terrazzo og et meget smukt trappeløb til etagerne samt et smukt ovenlys oppe fra.

Indeholder: Møblerbar forstue med garderobe, meget skønt nyere sort køkken med spiseplads, Lys og meget smuk opholdsstue med direkte udgang til vidunderlig altan med en helt enestående udsigt over området og i det hele taget med uhindret udsigt så langt øjet rækker, dejligt nyere flisebadeværelse med brus og vaskemaskine, skønt stort soveværelse med skabsvæg, meget stort gæsteværelse/kontor.
Endvidere adgang til 2 aflåste kælderrum, cykelparkering m.v. Mulighed for parkeringskort til parkering på Mosevej.

En super lejlighed lige midt i Kgs. Lyngby - selv den mest kræsne vil synes om lejligheden.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.