Gammel Hareskovvej 291, 3500 Værløse

Atmosfærefyldt og spændende bjælkehus med græs på taget opført i 1920

Området: På hjørnet af Skovmose Alle og Gammel Hareskovvej ligger dette smukke gamle bjælkehus opført i 1920. Man bor i første række til Hareskoven kun med Gammel Hareskovvej imellem huset og trækronerne i skoven - her kan dagen startes med en frisk løbe-, gå- eller cykeltur gennem skoven. Ud over områdets smukke natur, er der dejlig let adgang til rigtig god skole, børnehave og idrætsfaciliteter og S-toget til København kan nåes på 3 minutter.

Ejendommen: Der er tale om et rigtigt bjælkehus opført i 1920. Huset fremstår med sortmalede bjælker, hvide småsprossede vinduer og græs på taget - mange spændende detaljer med bl.a. 2 meget flotte stuer med loft til kip giver en helt særlig stemning. Ejendommen er på 135 kvm bolig + 60 kvm kælder og er beliggende i en dejlig stor have på 1.176 kvm. Ejendommen trænger til flere kærlige hænder og er ideel for familie, der måske selv kan bidrage til istandsættelsen. NB! huset er bevaringsværdigt og omtalt i seneste lokalplan for området og må således heller ikke rives ned.

Indeholder: Hyggelig forstue, 2 meget store smukke stuer med dejligt højt til loftet og en helt særlig stemning - måske det var oplagt at åbne op til køkkenet som ligger lidt isoleret ved siden af den ene stue, 2 små værelser og badeværelse. Kælderen som er på 60 kvm med udvendig adgang, er forholdsvis rå nærmest som en kartoffelkælder.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.