Borrekrattet 4, 2800 Kongens Lyngby

Lille fin villa fra 1952 eller skøn byggegrund med den perfekte beliggenhed på Borrekrattet i Brede.

Området: Fantastisk god beliggenhed på Borrekrattet i Brede kun få minutters gang fra Mølleåens smukke natur og den omkringliggende enestående og fredfyldte skov og naturoplevelse.

Ejendommen: Er opført i 1952 og fremstår nærmest helt "originalt". Her er 88 kvm bolig i et plan + 70 kvm god højloftet kælder, perfekt placeret på den 634 kvm store grund med størstedelen af haven orienteret mod syd. Huset er flot højt beliggende på den hyggelige blinde villavej, hvor der er absolut helt fredfyldt.

Indeholder: Forstue med trappe til kælderen, sep. toilet og badeværelse, oprindeligt køkken, stor skøn og lys opholdsstue med direkte udgang til solterrasse, stort værelse eller 2 lidt mindre værelser, soveværelse. Kælder med indvendig og udvendig adgang, viktualierum, vaskerum, fyrrum, stort dejligt arkivrum/aktivitetsrum.

SALGSVURDERING!
Overvejer du at sælge din nuværende bolig, er du meget velkommen til at kontakte os for at aftale en gratis og uforpligtende salgsvurdering. Det vil give dig et godt og brugbart overblik over din bedste salgspris og markedssituationen i dit nærområde.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.